1. kesäkuuta 2012

You touch my talala ...


Mäki rakastan teitä nii hitosti, kaikki koulukirjat, jotka saa kotiin ♥ niitä saa aina rahdata kilokaupalla kotiin, eikä niille löydä sitte mitään paikkaa :D saatiin kirjat lähinnä eilen kotiin, tänään sitten tyhjennettiin viimeisetkin kynät pulpetista ja oli viimeiset kenraaliharjoitukset. Huomenna pitäisi olla viimeistään varttia vaille koululla luokassa säätämässä jotain ennen juhlaa. Kun tänään kävin soittamassa ykkösluokkalaisten laulussa välisoiton kellopelillä ja tulin takaisin paikalleni, meinasin kaatua siinä joittenki syliin, ku talloin niitten varpaita ja ne ei suostunu liikuttamaan jalkojaan oikei mihinkään suuntaan :D
Haluun tietää jo, minkälaisen todistuksen saisin. Toivon, että oon saanu muutaman numeron nostettua takasi, jos oisin ny viitannu enemän. Enkku ainakin tulee laskemaan, koska en viittaa enkun tunneilla ja saksa on varmaa seiska... :D joten siinä meni sekin toivo hyvästä keskiarvosta, kai? Stipendiin mulla ei ainakaan oo mitään mahollisuutta, ei kyllä kiinnostakkaan, kun sain viimevuonna sen ''Taitava kynäilijä ja kuvataiteilija''-stipendin, olin jo tyytyväinen. Ja kun Armi varmasti, ainakin omien sanojensa mukaan :D, tulee ja putsaa pöydän, onnee sille.
Huomenna lähetään sitte myös Porissa käymään heti kevätjuhlan jälkeen ... hittohittohitto u_u Tai siis on ihan ok mennä, mutta en haluis ny ihan samana päivänä lähtee heti johonki juhliin muuallekki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti