9. kesäkuuta 2012

Etsin älyllistä elämää lasisilmin

Eilen perjantaina oltiin Helsingissä ja Korkeasaaressa. Odotettiin ensin kauan autossa, että Heidi tulisi laivalta (jos en ole häntä vielä maininnut, niin hän on iskän vaimo) kuumassa autossa. Oikeastaan autossa oli viileämpää kuin ulkona. :D sitten kun se vihdoin tuli, ajettiin auto johonkin parkkihalliin ja käppäiltiin takaisin satamaan oottamaan lauttaa ja syömään jäätelöä omsnoms. Odotettiin sitten jonkin aikaa, ja päästiin lähtemään Vispilällä. Nimi oli ilmeisesti siitä peräpropellisysteemistä, tai siis siitä vesirattaasta .___. Mentiin sinne kannelle, kun muut istuivat penkkeihin, minä roikuin sen kaiteen yli kameran kanssa.
Saavuttiin sitten sinne Korkeasaareen ja kierrettiin siellä sitten ja tällätavalla, poikettiin jossain vaiheessa syömään ja niin. Seuraavaksi vuorossa kuvavyöry, nauttikaa. En jaksanut kaikkia kuvia alkaa hienosäätämään, joten eläkää sen kanssa.





Siinä menee saukko. Se meni tuota puroa vastavirtaan pari kertaa ja meni kakkimaan kivelle

 Manuli oli yksi lemppareista ♥ jos joku tietää, mikä tuo mysteeripatti on, kertokoot :c
Ja jos joku myös tietää, mikä ton yhen paviaanin persusta vaivaa, kertokoot. Se oli vaan niin ällöttävän näkönen :c ja se vaan istu huolettomasti siellä unu

Lisää lemppareita ♥ Kilppareiden kanssa oli myös joku kaimaani, joka kökötti kolossaan.

Kuva ei ole mitään parasta mahdollista laatua, mutta tuo otus oli hellyyttävän näköinen :3 ihan kuin se olis hymyilly
Pikkumagnustit paini siellä ja nuoli toistensa haaroja.. Nekin oli tosi sulosia vipeltäjiä nwn



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti