31. toukokuuta 2012

I must be dreaming, please stop screaming

Oltiin eilen luokan kanssa Linnanmäellä :D lähettiin joskus about puol kaheksan aikaan koulun pihalta bussilla kohti Hesaa. Siinä matkalla tapahtu tuskin mitään erikoista (?). No, kun saavuttiin Lintsille nii parkeerattiin ittemme johonki parkkipaikalle syömään eväitä. Oltiin Ellen, Heidin ja Armin kanssa erilaisia nuoria ja mentiin kauas kalliolle syömään niitä. Muut innostui ruokkimaan lokkeja ja antamaan voileiville ilmaisia lentolippuja kalliolta alas puskaan. Sitten siellä lentelikin lokkeja, joilla oli esim. juustoviipaleita nokassa. ._:
Sitten mentiin Sealifeen, joka on ihanakivamahtava paikka ♥ Aulassa pojat pelleili vähä ja tukki koko tien ja jumitettiin siinä vaikka kuinka kauan. Siellä oli sitten kaikkia tosi ihania kaloja, ihanan värikkäitä ja kauniita, ja jotku jopa mulkoili koko ajan Elleä :D tykkäsin eniten haikaloista nun varsinkin niistä valkoharmaista ja melkopienistä, rauskut ja meduusat oli myös nättejä. Aloin kyllä vaan vähän miettimään, mitä ne meduusat tykkää olla sellasissa pyöreissä ja korkeissa akvaarioissa, niinku ne jotku muutkin kalat oli... Sitten tuli vitutus, ainakin hetkeksi, sillä onnistuin vaientamaan sen ja tunkemaan sen mahalaukun alhaisimpaan nurkkaan.
Sitten mentiin yli tunti laitteissa, sitten mentiin syömään ravintola Coccolaan, jossa syötiin hyvää lasannee. Ja mä tiedän, että kirjotin sen väärin, ihan sama, tiiätte kuitenki mitä tarkotan ;) Sitte pyörittiin siellä laitteissa korkeintaan kymmenen hengen porukoissa, minimissään kolmen. Oli tosi kivaa ^u^ saatiin myös sellaset pelipassit, joilla pääsi pelaamaan kuutta (?) eripeliä ja jotain keittiöjuttua. Voitin ihan ekan pelin, Hevisaurusjutun jossa piti vierittää palloja :D:D voitin siinä sellasen munapalapelin, jonka annoin Oonalle, mutt tuskin se siitä tykkäs. Oisin halunnu voittaa sellasen pienen hevisaurus-pianon :c sitte jossain keittiökisassa voitin kokkilehmäpehmolelun, ja lahjoitin sen Armille :D:D tais tykätä, nimi oli joku Eric Von Hötömötö. Sain sitten Armille vaihtokaupassa vaaleenpunasen oravaleijonahattaran, jonka se oli eka ostanu yheltä tyypiltä, joka oli sen voittanu jostain pelistä. Mietittiin sitte tulomatkalla, että miten orava, leijona ja hattara on voinu risteytyä :D ja yritettiin hirttää sitä mukitelineeseen.


Huomenna se on... Ala-asteen viimeinen koulupäivä...  Vituttavaa, ahistavaa ja ärsyttävää, sitten lauantaina on kevätjuhla, johon kaikki loppuu. Voitas lopettaa ihan normaaliin koulupäivään ja oltas pidetty se kevätjuhla aikasemmin, vois lähteminen olla helpompaa. Mä kuitenki alan märisemään kevätjuhlassa tai sitten jos kestän sen, enkä ala pillittää lavalla, murrun autossa lähtiessä. Toivottavasti muuten mennään sitte sinne autolla eikä kävellen, jos iskä vaikka haluu reippailla, sillä en haluu kävellä kylillä ja itkee. Sit voin kiittää opettajia ja luokkalaisia, koska en tuu joitakin niistä varmaan koskaan näkemään, ja koska ne on niin vitun ihania. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti